JLN TUNKU BENDAHARA, KG. DATO' SRI AMAR, 84000 MUAR, JOHOR
 

 LOG MASUK

Nama Pengguna .JEA5022
Kata Laluan

Ingat Kata Laluan (menggunakan cookie)
 
Berita Terkini
Selanjutnya
26 May 2014
Selamat Bersara Tuan Pengetua

Selamat bersara diucapkan kepada Tn Hj Kassim Bin Mahadi, Pengetua SMK Dato' Sri Amar DiRaja, Muar yang telah menamatkan profession keguruan beliau setelah berkhidmat sebagai guru dan juga pegawai di KPM dan JPNJ.

Terima kasih kerana telah berbakti di SEDAR selama beberapa tahun. Pelbagai perubahan yang telah berlaku sepanjang perkhidmatan beliau di SEDAR. Jasamu tetap kami akan kenang. Semoga sentiasa dalam kerahmatan Allah dan juga sentiasa bahagia disamping keluarga tercinta. Terima Kasih Tuan Pengetua... Semoga berjumpa lagi..

JASAMU DIKENANG 22 Apr 2014
KEPUTUSAN STPM DAN SPM 2013 18 Mar 2014
Syabas! SEDAR Menjadi Johan Kejohanan Olaharaga Balapan dan Padang MSSD Muar 2014 16 Mar 2014
SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU CINA 2014 30 Jan 2014
Pengumuman

::Selamat Datang Ke Portal Rasmi Sistem Pengurusan Sekolah (SPS) SMK Dato' Sri Amar DiRaja, Muar::

>>>>>>>Perhatian <<<<<<<

-------------------------------------

SMK Dato' Sri Amar DiRaja telah menjadi Top School Champion-Secondary School Category (peringkat kebangsaan)di pertandingan Word Mania Grands Finals di Hotel Majestic, KL pada 27 hb Mac 2014. Peserta SEDAR juga menjadi Johan, Naib Johan dan berada di tempat kelima dalam kategori Sekolah Menengah Atas. Tahniah kepada Olivia Yeo (1st), Ler Lian Jia (2nd) dan Teo Yeong Shin (5th). Tahniah kepada SEDARIANS!.

-------------------------------

GURU TINGKATAN-Sila maklumkan kepada pihak admin SPS sekiranya terdapat sebarang perubahan bilangan pelajar dalam kelas anda.Terima Kasih::

Kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat dalam portal SPS SMK Dato' Sri Amar DiRaja ini. Harap Maklum

 
Undian Atas Talian
Pendapat anda terhadap tahap penguasaan ICT di kalangan pelajar SEDAR?

Tinggi
Sederhana
Lemah